ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θάνατος Mad Clip: Η κατάθεση του οδηγού του Audi για τη μοιραία νύχτα

Θάνατος Mad Clip: Η κατάθεση του οδηγού του Audi για τη μοιραία νύχτα

Ενώπιον των Αρχών βρέθηκε ο οδηγός του οχήματος Audi που αναζητούνταν αναφορικά με το δυστύχημα του δημοφιλούς τράπερ Mad Clip.

Ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε μία κολώνα. Χρειάστηκαν δύο ώρες ώστε να γίνει ο απεγκλωβισμός του από το όχημα μεγάλου κυβισμού και ο θάνατός του διαπιστώθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου μεταφέρθηκε.

Χθες το απόγευμα έγινε γνωστό πως η αστυνομία αναζητά τον οδηγό ενός Audi που βρισκόταν στο σημείο του δυστυχήματος.

«Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο (…) κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210-9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016, αναφέρει η εν λόγω έκκληση» αναφερόταν σε σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τελικώς, ο οδηγός εμφανίστηκε αυτοβούλως και σύμφωνα με το Mega επιβεβαίωσε πως βρισκόταν πράγματι στο σημείο.

Αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι συμμετείχε σε κόντρες, λέγοντας ότι επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο και η σύζυγός του ήταν συνοδηγός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν κινήθηκε καμία διαδικασία εις βάρος του και αποχώρησε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.