Σε ύφεση η φωτιά σε δασική έκταση στους πρόποδες της Πάρνηθας (upd)

Σε ύφεση η φωτιά σε δασική έκταση στους πρόποδες της Πάρνηθας (upd)

(Αρχικό κείμενο 16:41) Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξεκίνησε νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης σε δασική έκταση στην Ντάρδιζα της Πάρνηθας.

Η φωτιά έχει οριοθετηθεί, ενώ δεν δημιουργήθηκε απειλή για οικιστικό κομμάτι. Στο μεταξύ, κλιμάκιο της ΔΑΕΕ μετέβη στην περιοχή για τη διερεύνηση των αιτίων της φωτιάς, με εντολή του αρχηγού της Πυροσβεστικής, Στέφανου Κολοκούρη.


Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά μαίνεται στην περιοχή Δάρδιζα.

Υπενθυμίζεται ότι και χτες το απόγευμα είχε ξεσπάσει φωτιά στην Πάρνηθα, σε δασική έκταση στην περιοχή ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και την Μπόσκιζα.

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, με 55 πυροσβέστες και 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, το Μηχανοκίνητο Τμήμα της Πυροσβεστικής και εθελοντές πυροσβέστες. Από αέρος έκαναν ρίψεις τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό, μάλιστα, είχε προσαχθεί και ένας ύποπτος για εμπρησμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.