Μαγνησία: Απατεώνες λήστεψαν ηλικιωμένη γυναίκα – Συνελήφθησαν λίγο αργότερα

Μαγνησία: Απατεώνες λήστεψαν ηλικιωμένη γυναίκα – Συνελήφθησαν λίγο αργότερα

Δυο «μαϊμού» πλανόδιοι πωλητές δεν κατάφεραν να διαφύγουν με τις οικονομίες μιας ηλικιωμένης που είχαν ξαφρίσει από το σπίτι της σε περιοχή της Μαγνησίας.

Οι δράστες χτύπησαν το μεσημέρι την πόρτα της ανυποψίαστης γριούλας και φρόντισαν να της αποσπάσουν την προσοχή δείχνοντάς της το εμπόρευμά τους, ώσπου να βρουν που φύλαγε το πορτοφόλι της που περιείχε 300 ευρώ και να το αρπάξουν. Στη συνέχεια, διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, όμως η ηλικιωμένη ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και οι «μαϊμού» πλανόδιοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, της Τροχαίας Βόλου και του τμήματος Αλμυρού να κινούνται με το όχημά τους σε κοντινή περιοχή. Έτσι, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.