Χειροπέδες σε 38χρονο αλλοδαπό για εισαγωγή ναρκωτικών – Λάμβανε ηρωίνη μέσω ταχυδρομικών δεμάτων

Χειροπέδες σε 38χρονο αλλοδαπό για εισαγωγή ναρκωτικών – Λάμβανε ηρωίνη μέσω ταχυδρομικών δεμάτων

Στην σύλληψη ενός 38χρονου Νιγηριανού προχώρησαν οι Αρχές, με την κατηγορία της εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με εισαγωγή, με αποστολή ταχυδρομικών δεμάτων, μέσω αεροπορικών διαδρομών, ποσοτήτων ηρωίνης στη χώρα μας, εντοπίσθηκε ύποπτο δέμα, προερχόμενο από την Τανζανία. Εντός του δέματος είχε τοποθετηθεί συσκευασία, περιέχουσα ηρωίνη βάρους 220 γραμμαρίων.

Ο 38χρονος συνελήφθη τη στιγμή που παραλάμβανε το ανωτέρω δέμα, το μεσημέρι της Παρασκευής (1/10).

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, συνεχίζει η ανακοίνωση της αστυνομίας, εξακριβώθηκε ότι ο κατηγορούμενος εισήγαγε με την μέθοδο των ταχυδρομικών δεμάτων, από την Τανζανία στη χώρα μας, άλλο ένα δέμα που περιείχε γυναικεία τσάντα, στη βάση της οποία υπήρχε επικολλημένη μια νάιλον συσκευασία με περιεχόμενο ηρωίνη βάρους 150 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.