ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γλυκά Νερά: H πρώτη αντίδραση του πιλότου μετά την αποκάλυψη της κλήσης του στην ΕΛ.ΑΣ.

Γλυκά Νερά: H πρώτη αντίδραση του πιλότου μετά την αποκάλυψη της κλήσης του στην ΕΛ.ΑΣ.

To φως της δημοσιότητας είδε χθες ένα ντοκουμέντο για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κάλεσε στις Αρχές και έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας με όλο το… σενάριο που έφτιαξε.

«No comment» ήταν η πρώτη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά το ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε χθες στη δημοσιότητα.

Το ηχητικό ντοκουμέντο προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό για το μέγεθος της υποκρισίας του συζύγου της Καρολάιν Κράουτς, την οποία ο Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μπροστά στο μωρό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία ημέρα μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δηλώνει εκ νέου μετανιωμένος. Σύμφωνα με το star, τον πιλότο επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης στις φυλακές Κορυδαλλού ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Ο πιλότος είπε ότι έχει μετανιώσει για την τραγωδία που προκάλεσε και δεν ήθελε να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο για το τηλεφώνημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.