ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κρήτη: Αφγανός αυτοκτόνησε όταν ενημερώθηκε για τη δολοφονία της οικογένειάς της από Ταλιμπάν

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Κρήτη: Αφγανός αυτοκτόνησε όταν ενημερώθηκε για τη δολοφονία της οικογένειάς της από Ταλιμπάν

Ένας νεαρός Αφγανός που κατοικεί στην Κρήτη αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του όταν έμαθε ότι η οικογένειά του σφαγιάστηκε από τους Ταλιμπάν στη χώρα του.

Σημειώνεται ότι βρισκόταν σε επεξεργασία η διαδικασία της αίτησης του για άσυλο, συνεπώς ο νεαρός ζούσε και εργαζόταν νόμιμα στη χώρα μας – και συγκεκριμένα στις Ασίτες – ως εργάτης σε ποιμνιοστάσιο τους τελευταίους έξι μήνες.

Ωστόσο, στο οικογενειακό δράμα του νεαρού προστίθεται μία επιπλέον τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος με αυτοσχέδια θηλιά που είχε περάσει ο ίδιος στο λαιμό του μέσα στο μαντρί της οικογένειας των Ελλήνων για τους οποίους εργαζόταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το άψυχο σώμα του εντόπισε μέσα στο μαντρί η μόλις 15 ετών κόρη της οικογένειας η οποία τελεί ακόμα σε κατάσταση σοκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.