Ας μας λυπηθεί ο Θεάνθρωπος...

Έγκλημα στο Βόλο: Ο πατριός του 39χρονου που σκότωσε τη νονά του πέθανε όταν αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Όλες αυτές τις ημέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση

Έγκλημα στο Βόλο: Ο πατριός του 39χρονου που σκότωσε τη νονά του πέθανε όταν αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών άφησε χθες στην κλινική, όπου νοσηλευόταν, ο Γεώργιος Βικιώτης πατριός του 39χρονου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 75χρονης νονάς του Ευθαλίας Αβραμίδου – Αλεξούλη, στο Βόλο.

Όπως αποκαλύπτει το taxydromos.gr, ο 54χρονος υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο την ημέρα που αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα.

Ο 54χρονος ήταν πολύ γνωστός επαγγελματίας στον κλάδο των μεταφορών και του εμπορίου αγροτικών προϊόντων. Ήταν παντρεμένος σχεδόν 12 χρόνια με τη μητέρα του 39χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της άτυχης 75χρονης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπεραγαπούσε τα παιδιά της συζύγου του σαν να ήταν δικά του.

Όταν την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα, ο 54χρονος υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Η οικογένεια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να είχε επικοινωνήσει με τον πατριό του, ο οποίος στο άκουσμα των όσων πιθανά αποκάλυψε, δεν άντεξε.

Όλες αυτές τις ημέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση και χθες άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, που σε χρονικό διάστημα μιας και πλέον εβδομάδας δέχεται νέο ισχυρό πλήγμα.

Η κηδεία του Γεωργίου Βικιώτη θα τελεστεί σήμερα Κυριακή στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.