Το Ιράν απέδειξε πολλά σε αυτόν τον πόλεμο...

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: «Που είναι η πολιτεία – Ο κάθε Στάθης θα ζει ανενόχλητος & οι κοπέλες θα ζουν με ανοιχτές πληγές»

Η υπόθεση του θανάτου της Λίνας Κοεμτζή είχε συγκλονίσει τη χώρα

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: «Που είναι η πολιτεία – Ο κάθε Στάθης θα ζει ανενόχλητος & οι κοπέλες θα ζουν με ανοιχτές πληγές»

Η Λίνα Κοεμτζή είναι ένα από τα πρώτα θύματα του revenge porn στην Ελλάδα. Η μητέρα της σχολίασε την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η υπόθεση του θανάτου της Λίνας Κοεμτζή είχε συγκλονίσει τη χώρα. Ένα 22χρονο κορίτσι που οδηγήθηκε στο θάνατο μετά από εκβιασμούς…

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που από τη Δευτέρα έχει παγώσει τη χώρα αφορά και πάλι σε μια κατάσταση revenge porn (η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι δεν το έκανε για εκδίκηση απλά του ήταν κάτι σαν… συνήθεια) με την πρώην σύντροφό του να ζει μια αδιανόητη κατάσταση εδώ και χρόνια, να υφίσταται τεράστια ψυχολογική κακοποίηση και όπως αναφέρει να μην μπορεί να σταματήσει τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα! Όπως αποκάλυψε η καταγγέλουσα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε ανεβάσει σε σελίδες πορνό τρία βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες της, ενώ, σύμφωνα με την ίδια, το ίδιο είχε κάνει και σε άλλες γυναίκες. Αδιανόητες καταστάσεις.

Η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή μίλησε χθες σε εκπομπή με αφορμή την υπόθεση του revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου. «Δεν τιμωρήθηκαν οι άνθρωποι που οδήγησαν την κόρη μου στον θάνατο και θέλω να τονίσω ότι δεν αυτοκτόνησε, την σκότωσαν. Την εκβίασαν με φωτογραφίες και βίντεο κάποιοι άρρωστοι, κάποια παράσιτα του ίντερνετ και της κοινωνίας για να ικανοποιήσουν καθετί άρρωστο που είχαν στο μυαλό τους. Και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε» είπε αρχικά η μητέρα της.

«Εγώ απλά θα ήθελα να θέσω 2 ερωτήματα. Όπως ξέρετε η υπόθεση της Λίνας μπήκε στο αρχείο. Που είναι η πολιτεία; Τι έχει κάνει γι’ αυτό; Η Λίνα δεν αυτοκτόνησε, τη σκότωσαν. Κανείς δεν έχει κάνει τίποτα. Ο Στάθης και ο κάθε Στάθης θα συνεχίσουν να ζουν. Αυτές όμως οι κοπέλες πάντα θα ζουν με ανοιχτές πληγές. Όπως η Λίνα μου» συμπλήρωσε η Σταυρούλα Κοεμτζή.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.