ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσία: Στο νοσοκομείο κατέληξε Ολυμπιονίκης που προστάτευσε τη σύντροφό του (βίντεο)

Νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Ρωσία: Στο νοσοκομείο κατέληξε Ολυμπιονίκης που προστάτευσε τη σύντροφό του (βίντεο)

Στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ο Ντμίτρι Σολόβιεβ, χρυσός Ολυμπιονίκης στο καλλιτεχνικό πατινάζ, μετά την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει τη σύντροφό του, Άνα Σιντίροβα, αθλήτρια του curling, μετά την παρενόχληση που δέχθηκε σε βραδινή έξοδό τους.

Η Άνα Σιντίροβα ήταν και αυτή που εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, αναφέροντας τα εξής σε δηλώσεις της.

«Μία από τις φίλες μου ζήτησε έναν αναπτήρα από ένα γκρουπ τριών ατόμων. Έμοιαζε 18 χρονών. Μετά από αυτό ξεκίνησε μια φραστική επίθεση. Πάντα αυτό που προσπαθώ είναι να αποφύγω τέτοιες στιγμές, και έτσι δεν μίλησα. Ένας από αυτούς έσπρωξε δυνατά τον Ντμίτρι όταν δεν το περίμενε, εκείνη τη στιγμή είχε τα χέρια του στις τσέπες. Έπεσε πίσω και χτύπησε στην πόρτα. Εμείς προσπαθήσαμε να τους χωρίσουμε αλλά… Ο Ντμίτρι ήταν πεσμένος και εκείνοι άρχισαν να τον χτυπούν και να τον κλωτσούν. Δεν ήταν ένας καβγάς και από τις δύο πλευρές. Ήταν μια επίθεση από την μία πλευρά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.