
Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα βρίσκεται αυτή την ώρα στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.
«Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας», ανέφερε αρχικά η Γεωργία Μπίκα, ενώ πρόσθεσε πως από τη δικαιοσύνη περιμένει «μόνο να βρω το δίκιο μου».
Μνήμες από το πάρτι της Πρωτοχρονιάς καλείται να καταθέσει εκ νέου και η 17χρονη φίλη της Γεωργίας Μπίκα, με την οποία μετέβη στο πολυτελές ξενοδοχείο. Μάλιστα, η φίλη της 24χρονης κοπέλας φέρεται να είχε διαισθανθεί από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με την αρχική της κατάθεση, ότι κάτι δεν εξελισσόταν ομαλά στην ατμόσφαιρα του πάρτι, τονίζοντας στις ανακριτικές αρχές πως «εγώ με το που μπήκα στον χώρο αρχικά δεν ήθελα να κάτσω», όντας «έκπληκτη από το κλίμα».
Στη λίστα των σημερινών καταθέσεων έχουν προστεθεί και άλλα δύο πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της 24χρονης, δηλαδή ο εργοδότης της, Χρήστος Καραθανάσης, αλλά και ένα φιλικό πρόσωπο του τελευταίου, καθώς οι δύο άνδρες κλήθηκαν από τη Γεωργία Μπίκα το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο πολυτελές ξενοδοχείο, προκειμένου να τη βοηθήσουν και να την απομακρύνουν από το χώρο.
Η καταγγελία της24χρονης Γεωργίας άνοιξε «τον ασκό του Αιόλου», με τις έρευνες να φτάνουν έως και την Κύπρο για κύκλωμα μαστροπείας, ενώ κάποιες κοπέλες άρχισαν σταδιακά να αποκαλύπτουν τις δικές τους εμπειρίες σε αντίστοιχα πάρτι, στα οποία είχαν προσκληθεί.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=vlKwaC4Ynp0&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Αλλάζει τώρα όσα είχε υποστηρίξει – Τι συνέβη τελικά όταν πέθανε η Ίριδα;
- Το Lisichansk πέφτει: Ρώσοι αλεξιπτωτιστές και Τσετσένοι μαχητές συνέτριψαν την αντίσταση των Ουκρανών
- Βουλγαρία: Ο ΠτΔ ανέθεσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον υποψήφιο πρωθυπουργό Α.Βασίλεφ
- Telegram Community: Ένας ακόμη τρόπος για να μαθαίνεις πρώτος τα τελευταία νέα από το Pronews.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.