Ο τραυματιοφορέας Κωνσταντίνος Λαζανάς μίλησε για την επίθεση με κουτουλιές που δέχθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Ναυπλίου από έναν άνδρα που πήγε να δει την μητέρα του που νοσηλευόταν.

«Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη το πρωί. Εισήλθε ένας κύριος στην είσοδο του νοσοκομείου με κατεβασμένη τη μάσκα. Ο διοικητής του νοσοκομείου, του είπε με όμορφο τρόπο, “φορέστε παρακαλώ τη μάσκα σας”. Ο κύριος ήταν συνοδός, γιατί νοσηλευόταν η μητέρα του. Τού ζητήσαμε το rapid test όπως προβλέπεται και άρχισε να βρίζει πολύ άσχημα», είπε ο τραυματιοφορέας.

Συνεχίζοντας, αναφέρει ότι ο θύτης επιτέθηκε στον διοικητή με κουτουλιές, με τον τελευταίο να μην κάνει μήνυση σε βάρος του δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο διοικητής τού είπε να περάσει έξω και να εισέλθει μόνο όταν φορέσει τη μάσκα και με τα προβλεπόμενα rapid test. Εκείνος τότε, τον κουτούλησε. Ευτυχώς, ήμουν δίπλα και ηρέμησα τα πράγματα γιατί θα είχαμε χειρότερα…Μετά κλήθηκε η αστυνομία. Ο διοικητής δεν έκανε μήνυση και στη συνέχεια ο δράστης, ζήτησε συγγνώμη. Τέτοια περιστατικά γίνονται κάθε μέρα..»