Σοκ έχει προκληθεί από χθες στην τοπική κοινωνία της Βούλας από τους πυροβολισμούς που έπεσαν σε κεντρικό σημείο της περιοχής.

Ήταν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα όταν έξω από ένα φούρνο στην οδό Ερμού στη Βούλα έγινε η συμπλοκή δύο ομάδων ατόμων και έπεσαν πυροβολισμοί.

Ο ένας τραυματίας από την συμπλοκή με τους πυροβολισμούς στη Βούλα, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας. Μάλιστα, βρίσκεται σε κρίσιμη, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, καθώς είναι διαμπερή τα τραύματά του.

Τι συνέβη στη Βούλα

Η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε δύο ομάδες, δύο θαμώνων του καφέ του φούρνου και τεσσάρων άλλων που έφθασαν στο σημείο με δύο αυτοκίνητα, ένα μαύρο τζιπ με βουλγάρικες πινακίδες και ένα ακόμη αμάξι.

Οι τέσσερις κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα πλησίασαν τους δύο που έπιναν τον καφέ τους και συνεπλάκησαν. Ο ένας εκ των δύο που βρίσκονταν στο καφέ του φούρνου χτύπησε με μια καρέκλα τα μέλη της ομάδας που κατέβηκαν από το αυτοκίνητο ενώ αμέσως μετά έβγαλε όπλο. Έπεσαν αρκετοί πυροβολισμοί και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τρεις τραυματίες, οι δύο εκ των οποίων φέρουν τραύματα από σφαίρες, ο ένας στην κοιλιά και ο άλλος στο στήθος.

Ο ένας εκ των τραυματιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ένα μαύρο τζιπ και ένας δεύτερος με ταξί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των τραυματιών, αλβανικής καταγωγής, στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε καταδίωξη, είχε πυροβολήσει κατά αστυνομικών και ήταν έξω με υποχρέωση να δίνει το παρόν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Η ΕΛΑΣ έσπευσε στο σημείο και συλλέγει στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Τη διερεύνηση του περιστατικού έχει αναλάβει το τμήμα εκβιαστών.

Πρωτοφανές περιστατικό, έτρεχαν να σωθούν περαστικοί και πελάτες του φούρνου

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό συνέβη απογευματινή ώρα ενώ γύρω κυκλοφορούσαν ανυποψίαστοι περαστικοί και στον φούρνο υπήρχαν πελάτες. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Alpha μέσα στο φούρνο υπήρχαν τρία παιδιά ηλικίας 13 και 14 ετών τα οποία κατατρομοκρατήθηκαν. Μάλιστα, σύμφωνα επίσης με τον Alpha, ο οπλοφόρος γύρισε και τους απευθύνθηκε λέγοντάς τους «εσάς δεν θα σας πειράξουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός, οι υπάλληλοι του φούρνου έτρεξαν να κρυφτούν στο υπόγειο ενώ χαρακτηριστικό είναι και το παρακάτω βίντεο που δείχνει τον πανικό που ακολούθησε με περαστικούς να τρέχουν έντρομοι στο άκουσμα των πυροβολισμών.