ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σύρος: Άνδρας έμπαινε και έκλεβε χρήματα απο το ίδιο σπίτι για 23 ημέρες – Ποια ήταν η σχέση του με το θύμα

Σύρος: Άνδρας έμπαινε και έκλεβε χρήματα απο το ίδιο σπίτι για 23 ημέρες – Ποια ήταν η σχέση του με το θύμα

Η Σύρος εν μέσω κακοκαιρίας έχει ακόμα ένα θέμα συζήτησης, ένα θέμα που έδωσε η αστυνομία, μετά τη σύλληψη για τα όσα συνέβαιναν σε σπίτι του νησιού…

Πρόκειται για μία κλοπή που έγινε σε 23 δόσεις, όσες και οι μέρες που έμπαινε και έκλεβε χρήματα ο δράστης, από το σπίτι ενός ανθρώπου που όπως αποδείχθηκε γνώριζε καλά.

Ενός ιδιοκτήτη που όταν έμαθε την ταυτότητα του ανθρώπου που κρυβόταν πίσω από την ιστορία, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

Όσο έλειπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού για την δουλειά του, «τρύπωνε», ψαχούλευε και έπαιρνε τα χρήματα που υπήρχαν μέσα για 23 ολόκληρες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης με το θύτη ήταν γνωστοί και είχε πρόσβαση να μπαίνει στο σπίτι, αλλά όχι φυσικά για να κλέβει τα χρήματα.

Ο ιδιοκτήτης όταν πήρε είδηση, ότι κάτι δεν πάει καλά με τις οικονομίες του, ειδοποίησε την Αστυνομία της Σύρου. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν άμεσα και στις 21 Ιανουαρίου το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης.

Πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος το χρονικό διάστημα από 28/12/2021 έως και 20/01/2022 αφαίρεσε τμηματικά από κατοικία το συνολικό χρηματικό πόσο των 770 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα χρήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.