ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Επίθεση στο ιατρείο της παιδιάτρου της καμπάνιας για τον εμβολιασμό των παιδιών

Η συμμετοχή της στην καμπάνια ήταν εθελοντική και αφιλοκερδώς

Επίθεση στο ιατρείο της παιδιάτρου της καμπάνιας για τον εμβολιασμό των παιδιών

Στόχος αγνώστων -πιθανότατα φανατικών αντιεμβολιαστών- έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης 27/1 το ιατρείο της παιδιάτρου Ζώης Σάκκου στο Λουτράκι. Συγκεκριμένα οι άγνωστοι έγραψαν με γκράφιτι «Πόσα πήρες» στην είσοδο του ιατρείου της και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη παιδίατρος συμμετέχει στην καμπάνια εμβολιασμού για τα παιδιά του Υπουργείου Υγείας. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι εξόργισε μερίδα αντιεμβολιαστών, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα της επιτίθενται στα κοινωνικά δίκτυα.

Η παιδίατρος, εμφανίστηκε χθες στο ΑΤ Λουτρακίου και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για φθορά ξένης περιουσίας.

Η ίδια σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ξεκαθάρισε ότι η συμμετοχή της στην καμπάνια ήταν εθελοντική και αφιλοκερδώς.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για την άνανδρη επίθεση (συνθήματα) με spray στην εξώπορτα του ιατρείου μου από μια μερίδα θερμοκέφαλων και κουτών συμπολιτών (επιεικείς χαρακτηρισμοί), θα ήθελα να ενημερώσω για το αυτονόητο, ότι η συμμετοχή μου στην καμπάνια του εμβολιασμού ήταν εθελοντική και έγινε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ μετά από πρόσκληση της επιστημονικής επιτροπής. Μου είναι αδιανόητο πως κάποιοι τόσο κακόβουλα και με ευκολία συκοφαντούν, την στιγμή που κάθε μέρα έχουμε περίπου 100 θανάτους συνανθρώπων μας από covid-19. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παιδίατροι της χώρας μας, ενισχύουν τον εμβολιασμό καθώς και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Ελπίζω ο Θεός να τους δώσει φώτιση μιας και έχουν κλειστά τα μάτια και τα αφτιά στην επιστήμη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.