
Τέλος στα σχέδια λαθροκυνηγών που σκόπευαν να θηρεύσουν αγριογούρουνα με απαγορευμένα μέσα, έβαλαν οι θηροφύλακες οι οποίοι εντόπισαν τις παγίδες τις οποίες είχαν στήσει την Παρασκευή στην περιοχή της Κασσάνδρας στην Χαλκιδική.
Συγκεκριμένα, ο θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Κασσάνδρας μαζί με τους Ομοσπονδιακούς θηροφύλακες Κασσάνδρας και Ορμύλιας “ξήλωσαν” τέσσερις συρμάτινες θηλιές οι οποίες είχαν στηθεί μέσα στην πυκνή βλάστηση ενός οικοπέδου στα όρια κατοικημένης περιοχής, ενώ σε άλλο σημείο εντόπισαν μια παγίδα περίπου 20 τ.μ. μέσα στην οποία υπήρχε τροφή για να προσελκύσει αγριόχοιρους
Και στις δυο περιπτώσεις κατατέθηκαν μηνύσεις για παραβάσεις του νόμου περί θήρας και του Δασικού Κώδικα, καθώς και για χρήση απαγορευμένων μέσων, οι οποίες υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.