
Η Διονυσία Γεωργιάδου, σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Πέμπτης, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως με τον γνωστό ηθοποιό προσπαθούσαν να κάνουν παιδί.
«Δεν έχει αλλάξει κάτι, σαν να ήταν χθες. Δεν έχω καταλάβει ότι πέρασαν 40 μέρες καθόλου. Ουσιαστικά με τον θάνατο δεν πεθαίνει ο έρωτας. Δεν σταματάς να είσαι ερωτευμένος με τον άνθρωπο επειδή έφυγε. Συνεχίζω να είμαι ερωτευμένη με τον Πάνο. Απλά ο Πάνος δεν είναι εδώ, δεν αλλάζει το συναίσθημά μου», εξομολογήθηκε η Διονυσία Γεωργιάδου.
«Μετακόμισα στο σπίτι που ετοιμάζαμε με τον Πάνο Νάτση, ήταν κανονισμένη η μετακόμιση. Είναι το σπίτι που θα πηγαίναμε μαζί. Δεν υπάρχει κάτι που δεν κατάφερα να του πω. Απλά στεναχωριέμαι γιατί δεν πρόλαβε να ζήσει.
Ήταν πολύ μικρός, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνει. Η δουλειά του πήγαινε πολύ καλά, προχωρούσαμε και εμείς στα προσωπικά μας. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί, ο γάμος είναι κάτι δευτερεύον. Μιλήσαμε δέκα λεπτά πριν το ατύχημα και τον περίμενα να επιστρέψει σπίτι», είπε η Διονυσία Γεωργιάδου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.