ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

48 attack drone με μια βολή από κινεζικό σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης! – Και η Ελλάδα δεν έχει «ούτε ένα» attack drone! (upd)

Ο πόλεμος έχει αλλάξει ριζικά και στην Ελλάδα ακόμα συζητάνε για «γυμνές» LCS

48 attack drone με μια βολή από κινεζικό σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης! – Και η Ελλάδα δεν έχει «ούτε ένα» attack drone! (upd)

(Aνανέωση — Αρχικό κείμενο 11.05): Oι Κινέζοι εκτοξεύουν 48 drone καμικάζι με μια βολή από ένα σύστημα κι εμείς στην Ελλάδα «ανακαλύψαμε» ότι δεν έχουμε ούτε… ένα, όπως παραδέχθηκε (και μπράβο του) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν.Δένδιας.

Οι Κινέζοι Έχουν ήδη πραγματοποιήσει δοκιμή του συστήματος με εκτόξευση… 200 attack drone!

Ποια άμυνα μπορεί να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα εισερχόμενα 200 attack drone; Καμία! Ούτε καν η ισραηλινή.

Πολύ αργά κατάλαβαν στην Ελλάδα οι ιθύνοντες ότι η μορφή των πολεμικών επιχειρήσεων άλλαξε. 

Δυστυχώς για εμάς οι Τούρκοι όχι μόνο το κατανόησαν πολύ νωρίς αλλά είναι και παραγωγός χώρα σε τέτοια συστήματα….

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.