ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Spitfire ανατρέπεται κατά τη διάρκεια της απογείωσης (βίντεο)

Spitfire ανατρέπεται κατά τη διάρκεια της απογείωσης (βίντεο)

Ένα αεροσκάφος Spitfire XIX από τα ελάχιστα που πετούν σήμερα κατά τη διάρκεια της απογείωσης σε αεροπορικό σόου η προπέλα του κινητήρα του της σειράς Merlin type 387 βρήκε στο έδαφος με αποτέλεσμα την ανατροπή του.

Ο πιλότος του αεροσκάφους απεγκλωβίστηκε μετά την επέμβαση θεατών χωρίς ευτυχώς κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Το αεροσκάφος πιθανότατα θα επανέλθει σε ενεργό υπηρεσία ξανά αλλά είναι άγνωστο το πότε καθώς είναι δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν παραμορφώθηκε η κεντρική του δοκός ή όχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.