ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Ρωσία: Ένας ταχυδρόμος φαίνεται πως είναι ο εμπνευστής της «Μπλε Φάλαινας» (φωτό)

Ρωσία: Ένας ταχυδρόμος φαίνεται πως είναι ο εμπνευστής της «Μπλε Φάλαινας» (φωτό)

Στη σύλληψη του 26χρονου ταχυδρόμου Ιλίγια Σιντόροφ για την κατασκευή ενός παιχνιδιού που προτρέπει νέους στο διαδίκτυο να προβούν σε επικίνδυνες πράξεις, προχώρησαν οι ρωσικές αρχές. Οι υπεύθυνοι εικάζουν πως είναι πιθανόν να πρόκειται για το παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα», το οποίο οδήγησε στον θάνατο τουλάχιστον 32 εφήβους σε όλον τον κόσμο.

Ο 26χρονος ταχυδρόμος ομολόγησε κατά την ανάκριση ότι όντως κατασκεύασε ένα διαδικτυακό παιχνίδι που παρότρυνε νέα άτομα στην πραγματοποίηση επικίνδυνων πράξεων, αλλά δεν διευκρινίστηκε αν πρόκειται για τη διαβόητη «Μπλε Φάλαινα», ή για κάτι άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας ομολόγησε στην αστυνομία ότι παρότρυνε μία μαθήτρια να περάσει κάτω από έναν συρμό του μετρό.

Ο Σιντόροφ συνελήφθη σε μια ταράτσα στη Μόσχα και μεταφέρθηκε στην πόλη Τσελιάμπινσκ στα Ουράλια, προκειμένου να ανακριθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.