ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Έφεση άσκησε ο Τ. Ερντογάν στην απόφαση δικαστηρίου για το ποίημα που τον σατιρίζει

Έφεση άσκησε ο Τ. Ερντογάν στην απόφαση δικαστηρίου για το ποίημα που τον σατιρίζει

Ο κωμικός Γιαν Μπέμερμαν απήγγειλε ένα ποίημα σε τηλεοπτική εκπομπή τον περασμένο Μάρτιο που προκάλεσε την οργή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Άσκησε έφεση στην απόφαση γερμανικού δικαστηρίου που απαγορεύει την αναδημοσίευση μέρους των στίχων ενός ποιήματος που τον σατιρίζει, έγινε σήμερα γνωστό από τον εκπρόσωπο τύπου του δικαστηρίου του Αμβούργου όπου κατατέθηκε το έγγραφο, σε μια υπόθεση που οδήγησε στην επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ Βερολίνου και Άγκυρας.

Τον Φεβρουάριο το δικαστήριο επικύρωσε την απόφαση που είχε ληφθεί πρωτόδικα και προέβλεπε την απαγόρευση της αναδημοσίευσης ορισμένων στίχων του ποιήματος το οποίο αφήνει υπονοούμενα ότι ο τούρκος πρόεδρος επιδίδεται σε κτηνοβασία και παρακολουθεί παιδική πορνογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εκπρόσωπος τύπου του δικαστήριο απέφυγε, σήμερα, να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο της έφεσης και ο δικηγόρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν έχει προς το παρόν σχολιάσει τις εξελίξεις. Ωστόσο, το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel δήλωσε ότι ο Ερντογάν επιδιώκει επιπλέον την απαγόρευση και των τελευταίων έξι στίχων του ποιήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.