ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Ύποπτο» πακέτο στην οικία του Αμερικανού πρέσβη στους Αμπελόκηπους – Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο βόμβας (φωτό) (upd)

«Ύποπτο» πακέτο στην οικία του Αμερικανού πρέσβη στους Αμπελόκηπους – Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο βόμβας (φωτό) (upd)

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία από το «ύποπτο» δέμα που βρέθηκε κοντά στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ στην Αθήνα.

Πρόκειται, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για ένα κουτί με χαρτί περιτυλίγματος, το οποίο βρέθηκε στις 16:35, στη συμβολή της πλατείας Έλενας Βενιζέλου με την οδό Κυριακού, στους Αμπελόκηπους.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), προκειμένου να ερευνήσει το δέμα.

Ο Αμερικανός πρέσβης βρίσκεται στη Λέσβο, όπου επισκέφθηκε τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στη Μόρια και το Καρά Τεπέ.

Τελικά, όπως αποδείχτηκε, το «ύποπτο» δέμα απέναντι από την οικία του Αμερικανού πρέσβη και το μαιευτήριο «Έλενα», στην οδό Παναγή Κυριακού, δεν ήταν βόμβα.

Προηγήθηκε εξονυχιστικός έλεγχος από πυροτεχνουργό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος και παρέλαβε το κουτί. Η όλη επιχείρηση έληξε περί τις 18:20 και η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους, οι οποίοι παρέμειναν αποκλεισμένοι κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, σταδιακά αποκαταστάθηκε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.