ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο Αυτόφωρο ο 26χρονος Αλγερινός δραπέτης που βούτηξε στον Θερμαϊκό

Στο Αυτόφωρο ο 26χρονος Αλγερινός δραπέτης που βούτηξε στον Θερμαϊκό

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε ο 26χρονος Αλγερινός δραπέτης, ο οποίος απέδρασε από τα κρατητήρια αστυνομικού τμήματος της Λάρισας, όπου κρατείτο για διοικητική απέλαση και συνελήφθη τελικώς με περιπετειώδη τρόπο στην Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος, στη θέα των αστυνομικών και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, βούτηξε στα νερά του Θερμαϊκού (στο ύψος του Λευκού Πύργου) απ΄ όπου τον ανέσυραν άνδρες του Λιμενικού.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόδραση κρατουμένου και απείθεια, ενώ το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, δικάζοντάς τον με την αυτόφωρη διαδικασία, τον τιμώρησε με συνολική φυλάκιση 8 μηνών, με αναστολή.

Η απόδραση έγινε την περασμένη Πέμπτη κι έκτοτε γίνονταν έρευνες για τον εντοπισμό του, που ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα με την επεισοδιακή σύλληψή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.