ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βρετανία: Κατηγορίες για τρομοκρατία στον 26χρονο που επιτέθηκε σε αστυνομικούς στο Μπάκιγχαμ

Βρετανία: Κατηγορίες για τρομοκρατία στον 26χρονο που επιτέθηκε σε αστυνομικούς στο Μπάκιγχαμ

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική αστυνομία ο 26χρονος που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή καθώς είχε τραυματίσει ελαφρά τρεις αστυνομικούς με ένα σπαθί μπροστά από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τρομοκρατία.

«Οι ερευνητές της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας απήγγειλαν κατηγορίες σ’ έναν άνδρα σε σχέση με το επεισόδιο που σημειώθηκε την Παρασκευή 25 Αυγούστου» μπροστά από τα ανάκτορα στο Λονδίνο, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την αστυνομία. Ο 26χρονος Μοϊουσουνάτ Τσουντάρι θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστή αργότερα σήμερα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Επίθεση στο Μπάκιγχαμ: Ο δράστης είχε ξίφος και φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος»

Υπενθυμίζεται ότι ο άντρας, ο οποίος συνελήφθη οπλισμένος με μεγάλο μαχαίρι έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, την κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο, ακούστηκε να φωνάζει επανειλημμένως “Αλλάχου Άκμπαρ” (“Ο Αλλάχ είναι Μεγάλος”).

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ξεκίνησε έρευνα για τρομοκρατία μετά τη σύλληψη του άνδρα αυτού, που είναι μεταξύ 20 και 30 ετών, τα αποτελέσματα της οποίας ήρθαν στο φως σήμερα.

Ο συλληφθείς είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του κοντά σε ένα αστυνομικό όχημα μπροστά από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ περίπου στις 20:35 (τοπική ώρα, 22:35 ώρα Ελλάδας).

Ηταν ο μοναδικός επιβαίνων στο αυτοκίνητο και κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού μετέφερε ένα ξίφος.

Τρεις αστυνομικοί και ο ίδιος ο συλληφθείς τραυματίστηκαν ελαφρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.