ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Εκατοντάδες κιλά κάνναβης βρέθηκαν σε ιστιοφόρο στην Νίσυρο (φωτό)

Εκατοντάδες κιλά κάνναβης βρέθηκαν σε ιστιοφόρο στην Νίσυρο (φωτό)

Ούτε 100, ούτε 200 αλλα 700 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν το πρωί από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νισύρου, στους εσωτερικούς χώρους ξύλινου ιστιοφόρου σκάφους, σημαίας Τουρκίας.

Τι έγινε

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα: Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε ότι υπάρχει ακυβέρνητο σκάφος λόγω μηχανικής βλάβης. Έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Νισύρου, με τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες. Άμεσα έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. Επίσης ένα παραπλέον πλοίο και ιδιωτικό σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη του λιμενικού.

Το σκάφος εντοπίστηκε και λίγες ώρες αργότερα ξεκίνησε η ρυμούλκησή του με προορισμό το λιμένα Μανδρακίου Νισύρου, όπου και κατέπλευσαν πρωινές ώρες σήμερα.

Eν συνεχεία μετά από αξιολόγηση των πρώτων στοιχείων και ενημέρωση της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής, έγινε έρευνα από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νισύρου στο ιστιοφόρο σκάφος. Τότε, εντοπίστηκε σε αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες και κατασχέθηκε η ποσότητα των ναρκωτικών.

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το λιμενικό, το σκάφος είχε μέσα 700 κιλά κάνναβης!

Από τη Λιμενική Αρχή Κω που κάνει την προανάκριση συνελήφθησαν οι τρεις επιβαίνοντες και κατασχέθηκε το σκάφος μεταφοράς των ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Λιμενικό Σώμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.