ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Α.Τσίπρας: Να επιβληθούν κυρώσεις στο Ισραήλ αν δεν υπάρξει άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Υπογράμμισε ότι τα λόγια δεν φτάνουν και πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πίεση στο Ισραήλ

Α.Τσίπρας: Να επιβληθούν κυρώσεις στο Ισραήλ αν δεν υπάρξει άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε πως το Συμβούλιο της Ευρώπης πρέπει να δώσει σαφές μήνυμα ότι είναι υπέρ της επιβολής κυρώσεων στο Ισραήλ σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα.

Μιλώντας στο πλαίσιο της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης που πραγματοποιείται στο Όσλο, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως η Έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης πρέπει να δηλώνει ξεκάθαρα τη θέση του όσον αφορά στον πόλεμο στη Γάζα.

Υπογράμμισε ότι τα λόγια δεν φτάνουν, πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για τη Γάζα και να αποφασιστεί ουσιαστική πίεση στο Ισραήλ για άμεσο τερματισμό των επιχειρήσεων με παράλληλη πίεση για άμεση επιστροφή ομήρων από τη Χαμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που εφαρμόζει η Ευρώπη, υπονομεύουν καθημερινά την έννοια των ευρωπαϊκών αξιών, πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.