ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Συρία: Κατέρρευσε η άμυνα του ISIS στην Ανατολική Χάμα – Άλλο ένα χαμένο μέτωπο για τους ισλαμιστές (φωτό)

Συρία: Κατέρρευσε η άμυνα του ISIS στην Ανατολική Χάμα – Άλλο ένα χαμένο μέτωπο για τους ισλαμιστές (φωτό)

Την Κυριακή, ο Συριακός Στρατός και οι σύμμαχοί του κατέλαβαν το χωριό Masa’adah και το αγρόκτημα Rsm Qunbur στην Ανατολική Χάμα, σύμφωνα με την πτέρυγα των μέσων ενημέρωσης της Χεζμπολάχ στη Συρία.

Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε επίσης ότι η πόλη Uqayribat απελευθερώθηκε.

Επιπλέον, το ίδιο μέσο ανέφερε ότι οι άμυνες του ISIS καταρρέουν σε ολόκληρη την ανατολική πλευρά της Χάμα. Το ISIS πιθανότατα έχασε τους περισσότερους εναπομείναντες μαχητές του στη μάχη του Uqayribat.

Το φιλικά προσκείμενο στον ISIS πρακτορείο ειδήσεων Amaq, δημοσίευσε φωτογραφίες μιας επίθεσης με παγιδευμένο όχημα κατά του Στρατού ανατολικά του χωριού Al-Na’aimah στην ανατολική Χάμα το Σάββατο.

Ο Amaq ανακοίνωσε επίσης ότι οι μαχητές του ISIS βομβάρδισαν θέσεις των Κυβερνητικών Δυνάμεων στην ανατολική Χάμα με οβίδες.

Εν τω μεταξύ, το ISIS συνέχισε να βομβαρδίζει τις γειτονιές της πόλης Αλ Σαλαμίγια, σύμφωνα με τοπικές πηγές. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν τραυματιστεί πολίτες. Ωστόσο, έχουν προκληθεί μεγάλες υλικές ζημιές.

Το ISIS έχασε περισσότερο από το ήμισυ των εδαφών του στην Ανατολική Χάμα. Η επιχείρηση του Συριακού Στρατού πιθανόν θα απελευθερώσει ολόκληρη την περιοχή εντός της επόμενης εβδομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.