ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΥΦΕΞ Ρωσίας: «Οποιαδήποτε αδέξια κίνηση απέναντι στην Βόρεια Κορέα μπορεί να οδηγήσει σε έκρηξη»

ΥΦΕΞ Ρωσίας: «Οποιαδήποτε αδέξια κίνηση απέναντι στην Βόρεια Κορέα μπορεί να οδηγήσει σε έκρηξη»

Επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες και προειδοποίηση για τις κινήσεις που θα γίνουν κατά της Βόρειας Κορέας, είναι το πλαίσιο των σημερινών δηλώσεων του Ρώσου υφυπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ.

Οποιαδήποτε αδέξια κίνηση απέναντι στη Βόρεια Κορέα μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση, προειδοποίησε ο κ. Ριαμπκόφ, επαναλαμβάνοντας τη ρωσική θέση ότι μόνο πολιτικά και διπλωματικά μέσα μπορούν να οδηγήσουν στη διευθέτηση της κρίσης.

«Εκείνοι που είναι ισχυρότεροι και εξυπνότεροι θα πρέπει να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση. Οποιαδήποτε αδέξια κίνηση μπορεί να οδηγήσει σε έκρηξη», δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους στο περιθώριο των εργασιών της διάσκεψης των BRICS ( αναδυομένων οικονομιών) στην Κίνα.

Η Μόσχα θα αντιδράσει στην επέκταση και ενίσχυση του αμερικανικού αντιπυραυλικού συστήματος Thaad στη Νότια Κορέα, πρόσθεσε ο ρώσος αξιωματούχος και συμπλήρωσε: «Αναπόφευκτα θα τεθεί θέμα δικής μας αντίδρασης, σχετικά με τις στρατιωτικές ισορροπίες».

Αναφερόμενος στα διπλωματικά μέτρα της Ουάσινγκτον απέναντι στα ρωσικά προξενεία στις ΗΠΑ, ο Σεργκέι Ριαμπκόφ έκανε λόγο για «κρατικό χουλιγκανισμό».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.