ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Αιματηρό επεισόδιο έξω από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη – Τον χτύπησε στο κεφάλι με πτυσσόμενο γκλοπ

Ο δράστης στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, με το θύμα να παραμένει αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο

Αιματηρό επεισόδιο έξω από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη – Τον χτύπησε στο κεφάλι με πτυσσόμενο γκλοπ

Μία αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε σήμερα (30/4) το απόγευμα έξω από κατάστημα καφέ – ψιλικών στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 7 το απόγευμα στην περιοχή των 40 Εκκλησιών, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και κατά τη διάρκεια του καβγά ο ένας φέρεται να επιτέθηκε στον άλλον με κάποιο αντικείμενο, πιθανότατα με πτυσσόμενο γκλοπ όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι.

Ο δράστης στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, με το θύμα να παραμένει αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο.

Περίοικοι που ήταν μπροστά στη συμπλοκή ειδοποίησαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία που αιμορραγούσε στο κεφάλι από τα χτυπήματα που δέχθηκε και ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δεύτερου εμπλεκόμενου ατόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου και σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του δε διατρέχει κίνδυνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.