ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κένυα: 14χρονη έβαλε τη φωτιά στο λύκειο όπου πέθαναν 9 συμμαθήτριές της

Κένυα: 14χρονη έβαλε τη φωτιά στο λύκειο όπου πέθαναν 9 συμμαθήτριές της

Μία 14χρονη μαθήτρια κατηγορείται ότι πυρπόλησε το λύκειο Moi στο Ναϊρόμπι, στοιχίζοντας τη ζωή σε εννέα συμμαθήτριές της.

Σύμφωνα με πηγή μέσα από το δικαστήριο, το κορίτσι αρνήθηκε ότι έβαλε φωτιά, στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, πηγή προσκείμενη στις έρευνες, μιλώντας σε καθεστώς ανωνυμίας, ανέφερε ότι οι ερευνητές ανακάλυψαν ένα μήνυμα στο WhatsApp στο κινητό τηλέφωνο της κοπέλας και στο οποίο εκφράζει σε τέσσερις φίλους της τις προθέσεις της να κάψει το σχολείο

«Θα κάψω το σχολείο», έλεγε το ένα από τα μηνύματα.

Η 14χρονη φέρεται να είχε εκνευριστεί με τους γονείς της που την έστειλαν σε συγκεκριμένο σχολείο, αντί σε αυτό που προτιμούσε εκείνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πτώματα των κοριτσιών που κάηκαν ζωντανά αναγνωρίστηκαν μόνο μέσω DNA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.