ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Πέραμα: Επεισόδια πριν από συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Λαϊκού Συνδέσμου (φωτό)

Πέραμα: Επεισόδια πριν από συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Λαϊκού Συνδέσμου (φωτό)

Επεισόδια έλαβαν χώρα τις απογευματινές ώρες στο Πέραμα, μεταξύ μελών «αντιφασιστικών οργανώσεων» και ατόμων που είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται για προγραμματισμένη συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή, ώστε να μην κλιμακωθεί περεταίρω η ένταση.

Ειδικότερα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, είχε προγραμματίσει νόμιμη πολιτική συγκέντρωση έξω από το Α.Τ. Περάματος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δεκάδες παρακρατικές επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα με την «ανοχή της αστυνομίας».

Παράλληλα, «αντιφασιστικές» και αναρχικές οργανώσεις είχαν διοργανώσει αντισυγκέντρωση, ενώ στην προσπάθεια τους να πλησιάσουν το χώρο της πολιτικής συγκέντρωσης, απωθήθηκαν από δεκάδες ατόμων και υποχώρησαν. Τέλος, με τη συμβολή της αστυνομίας, τα μέλη και υποστηρικτές τους εθνικιστικού κόμματος επέστρεψαν στο χώρο της συγκέντρωσης τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χημικά, εξίσου προς τις δύο πλευρές.

Η πολιτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου ολοκληρώθηκε με την παρουσία αρκετών εκατοντάδων, ενώ αυτήν τη στιγμή επικρατεί ηρεμία.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες από την αστυνομία για προσαγωγές ή συλλήψεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.