ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπό «δρακόντια μέτρα» το Βερολίνο λόγω… γερμανικών εκλογών

Υπό «δρακόντια μέτρα» το Βερολίνο λόγω… γερμανικών εκλογών

Τουλάχιστον 1.500 αστυνομικοί αναμένεται να κινητοποιηθούν στο Βερολίνο την ερχόμενη Κυριακή, εξαιτίας των βουλευτικών εκλογών που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν με τη συμμετοχή να αναμένεται μεγάλη, αλλά και στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για τον ετήσιο μαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί.

Στενές επαφές με εκλογικούς αξιωματούχους και τους διοργανωτές

Η αστυνομία βρίσκεται σε στενές επαφές με εκλογικούς αξιωματούχους και τους διοργανωτές του αγώνα προκειμένου να καθοριστούν τα μέτρα ασφαλείας, ειδικά μετά την φονική επίθεση με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου τον περασμένο Δεκέμβριο όπως επίσης και την επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστόνης το 2013.

Αξιωματικοί της αστυνομίας του Βερολίνου και της ομοσπονδιακής αστυνομίας BKA επισημαίνουν ότι δεν έχουν στην κατοχή τους πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό συγκεκριμένων επιθέσεων ούτε κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου ούτε στα 1.779 εκλογικά κέντρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συμμετοχή των ψηφοφόρων στην εκλογική αναμέτρηση αναμένεται να ξεπεράσει το 72,5% που είχε ανέλθει το 2013 λόγω του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί παράλληλα σχετικά με το μέλλον του αεροδρομίου Τέγκελ του Βερολίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.