ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με 3ετή αναστολή στον 27χρονο που θώπευσε στο στήθος 16χρονη

Ο κατηγορούμενος δεν προσήλθε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε ερήμην

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με 3ετή αναστολή στον 27χρονο που θώπευσε στο στήθος 16χρονη

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή στον 27χρονο που το μεσημέρι της Μ.Δευτέρας, θώπευσε στο στήθος μία 16χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο άντρας κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της 16χρονης και το δικαστήριο αποφάσισε να αναστείλει την ποινή του επί τριετία.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος δεν προσήλθε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε ερήμην.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες στο κέντρο της πόλης, όταν ο 27χρονος πλησίασε την 16χρονη και τη θώπευσε.

Όπως κατέθεσε η παθούσα στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος της έπιασε το στήθος και μόλις εκείνη ξεκίνησε να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια, άρχισε να την βρίζει αισχρά. Η κοπέλα προκειμένου να προστατευτεί ξεκίνησε να τρέχει και προσπάθησε να κρυφτεί.

Περίοικοι ειδοποίησαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου τον εντόπισαν στο πλακόστρωτο της παραλίας και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος είναι γνωστός στης ΕΛ.ΑΣ. για ανάλογες υποθέσεις και για ναρκωτικές ουσίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ενοχή του πρότεινε και η εισαγγελέας της έδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.