ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αεροσκάφος MV-22 Osprey των ΗΠΑ έπεσε στην Συρία

Αεροσκάφος MV-22 Osprey των ΗΠΑ έπεσε στην Συρία

Μεταφορικό αεροσκάφος κινητού στροφείου MV-22 Osprey των ΗΠΑ συνετρίβη πριν από λίγο στη Συρία, τραυματίζοντας δύο στρατιώτες, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων.

Το αεροσκάφος ήταν τύπου «Osprey», οι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να σχολιάσουν εάν ήταν η έκδοση των Πεζοναυτών ή της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Το περιστατικό συνέβη σε μια βάση, άγνωστης τοποθεσίας στη Συρία, δήλωσε ο αξιωματούχος, από την πτώση, το αεροσκάφος καταστράφηκε ολοσχερώς.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δημιουργούν υποψίες ότι αυτό συνέβη από σύγκρουση με τον εχθρό», δήλωσε ο αξιωματούχος, ο οποίος αρνήθηκε να μιλήσει επώνυμα επειδή δεν είχε την εξουσιοδότηση να μιλήσει σε ΜΜΕ.

«Είναι μια μεγάλη απώλεια για εμάς», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Παραμένει άγνωστο το τι συνέβη για να προκληθεί η σύγκρουση, η οποία βρίσκεται υπό διερεύνηση.

«Κάτι πηγε στραβά στην πτήση προκαλώντας την πτώση του αεροσκάφους», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Ένας άλλος αξιωματούχος δήλωσε: «Είναι θαύμα, ότι τόσοι λίγοι τραυματίστηκαν από την πτώση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο πιλότοι του Ναυτικού και ένας στρατιώτης του πεζικού των ΗΠΑ έχασαν τις ζωές τους όταν ένα MV-22 Osprey έπεσε στις 5 Αυγούστου στις ακτές της Αυστραλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.