ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη ατόμου για διακίνιση λαθραίων καπνικών προϊόντων

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη ατόμου για διακίνιση λαθραίων καπνικών προϊόντων

Συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», 18χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 λαθραία πακέτα τσιγάρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά την ακινητοποίηση του από τους αστυνομικούς, αντιστάθηκε σθεναρά προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Επίσης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά συνέλαβαν χθες 44χρονο ομογενή, διότι σε έρευνα που διενήργησαν σε φορτηγό το οποίο οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 99 πακέτα τσιγάρα και 6 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 415 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων. Επιπλέον, σε έρευνα εξωτερικού χώρου της οικίας του στην περιοχή του Λαγκαδά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 ζεύγη και 4 μονές πινακίδες κυκλοφορίας αλλοδαπών Αρχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.