ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεκροί 5 ύποπτοι ένοπλοι της Αλ Κάιντα στην Υεμένη 

Νεκροί 5 ύποπτοι ένοπλοι της Αλ Κάιντα στην Υεμένη 

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής πέντε ύποπτοι ένοπλοι της Αλ Κάιντα σκοτώθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί, από επιδρομή μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος, στην επαρχία Μαρίμπ της Υεμένης…

Ο βομβαρδισμός έγινε καθώς οι ένοπλοι ταξίδευαν με αυτοκίνητο στην περιοχή Ραγκουάν, ενώ η αναγνώριση των πτωμάτων ήταν αδύνατη.

Δεν έγινε κάποια άμεση ανακοίνωση τόσο από την Αλ Κάιντα, όσο και από τις αμερικανικές δυνάμεις που έχουν πραγματοποιήσει διαδοχικές αεροπορικές επιδρομές κατά της οργάνωσης στην Υεμένη, η οποία είναι γνωστή ως Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (AQAP).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.