ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ορεστιάδα: Ένα «test drive» … ουδόλως δοκιμαστικό

Ορεστιάδα: Ένα «test drive» … ουδόλως δοκιμαστικό

Τραβάει τα μαλλιά του ο 47χρονος ιδιοκτήτης ενός Ι.Χ. φορτηγού από την Ορεστιάδα, καθώς έπεσε θύμα απατεώνων που υποτίθεται ότι ήθελαν να αγοράσουν το όχημα. Όταν τους το έδωσε για να το δοκιμάσουν, όμως, έγιναν… καπνός με αυτό!

Ο 47χρονος είχε αναρτήσει αγγελία για την πώληση του φορτηγού σε διαδικτυακή ιστοσελίδα αγοραπωλησιών και ένας από τους δράστες επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. Αφού κατέληξαν σε συμφωνία για το αντίτιμο της αγοροπωλησίας, ζήτησαν να κάνουν test drive στο όχημα πριν πληρώσουν. Ο ιδιοκτήτης δέχθηκε και μάλιστα πήγε ο ίδιος το φορτηγό σε περιοχή της Καβάλας, όπου συναντήθηκε με τον δεύτερο δράστη και του παρέδωσε για να το δοκιμάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάταια, όμως, περίμενε να επιστρέψει! Τόσο ο ίδιος όσο και το φορτηγό είχαν εξαφανιστεί χωρίς να καταβάλλουν το ποσό που είχαν συμφωνήσει κι έτσι ο επίδοξος πωλητής ζήτησε την βοήθεια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ορεστιάδας που διενεργούν έρευνες για την ταυτοποίηση των αγνώστων απατεώνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.