ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δυτ.Αχαΐα: Επιτέθηκε στο γείτονά του με… σιδηρολοστό!

Δυτ.Αχαΐα: Επιτέθηκε στο γείτονά του με… σιδηρολοστό!

«Οργώνουν» την περιοχή της Δυτικής Αχαΐας οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν έναν 25χρονο Έλληνα ο οποίος καβγάδισε έντονα με έναν 48χρονο γείτονά του στην περιοχή Σαγέικα και τον χτύπησε στο κεφάλι με σιδερολοστό!

Δράστης και θύμα φέρονταν να είχαν προσωπικές διαφορές και, όταν τα ξημερώματα της Πέμπτης συναντήθηκαν στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, δεν άργησε να ξεσπάσει διαπληκτισμός. Όμως, ξαφνικά, ο νεότερος άρπαξε ένα μεταλλικό αντικείμενο και χτύπησε με αυτό τον αντίπαλό του. Αμέσως μόλις εκείνος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, τράπηκε σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και από εκεί διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα και αποχώρησε, αφού πρώτα κατέθεσε μήνυση κατά του 25χρονου ο οποίος αναζητήθηκε αλλά δεν έχει εντοπιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.