ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ξεκινά η παραγωγή του T-14 “Armata” – Μοναδικά τα νέα χαρακτηριστικά του (βίντεο)

Ξεκινά η παραγωγή του T-14 “Armata”  – Μοναδικά τα νέα χαρακτηριστικά του (βίντεο)

Ο αρχηγός του Ρωσικού Στρατού δήλωσε ότι το συμβόλαιο για την παραγωγή κα ιπρομήθεια των πρώτων αρμάτων T-14 “Armata” για την εκτέλεση δοκιμών από τις μονάδες τεθωρακισμένων πραγματοποιήθηκα νκαι σύντομα θα ξεκινήσει η παραγωγή μαζικού ρυθμού.

Σημείωσε επίσης ότι μέχρι το 2020 θα έχουν παραδοθεί στις μονάδες 100 άρματα του τύπου .

Το άρμα που πραγματικά φέρνει μια επανάσταση στον τομέα φέρει μη-επανδρωμένο πύργο, τριμελές πλήρωμα που κάθεται σε διάταξη πλάι-πλάι σε ειδικ΄ηθωρακισμέν ηκάψουλα επί του σκάφους κα ιη θωράκιση είναι τόσο ενεργητική – παθητική νέας γενιάς ενώ επίσης φέρει σύστημα ενεργού προστασία με την καταστροφή των εισερχομένων απειλών.

Το άρμα θα μπορεί να αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα επί οδού μέχρι κα ιτα 90χλμ/ω κα ιθα έχιε εμβέλεια 500χλμ.

Το δε πυροβόλο των 125-mm τύπου 2A82 ή το νεότερο των 152-mm 2A83 θα έχει εμβέλεια βολής στα 7χλμ για συμβατικά πυρομαχικά και 25 χλμ με τον κατευθυνόμενο πύραυλο Krasnopol 2K25.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.