Το όποιο «κόμμα Καρυστιανού»-αν υπάρξει-θα γίνει 40 ημέρες πριν τις εκλογές. Τέλος

Το Πακιστάν τα παίρνει όλα και αλλάζει τα πάντα στην Κ.Ασία: S-400, T-90 & Su-35!

Το Πακιστάν τα παίρνει όλα και αλλάζει τα πάντα στην Κ.Ασία: S-400, T-90 & Su-35!

Το Πακιστάν διαπραγματεύεται με τη Ρωσία την αγορά ενός εξοπλιστικού πακέτου το οποίο θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην γεωστρατηγική ισορροπία της κεντρικής Ασίας.

Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται κοντά στην συμφωνία για την αγορά αρμάτων μάχης T-90, αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 και μαχητικών αεροσκαφών Su-35.

https://twitter.com/Saad__tweets/status/982352945843912704

https://twitter.com/defencedotpk/status/982313167647801344

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.