Με αυτό που έρχεται τον χειμώνα στην ενέργεια, σιγά μην περιμένει τον Μάρτιο...

Νεκρός ο επίδοξος ληστής κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας (φώτο)

Νεκρός ο επίδοξος ληστής κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας (φώτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Άγνωστος άντρας εισέβαλε το μεσημέρι σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος, στο κέντρο της Αθήνας, κρατώντας στο χέρι του ένα μαχαίρι.

Ο ιδιοκτήτης εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στο κατάστημα, ωστόσο ο δράστης φέρεται να εγκλωβίστηκε μέσα στο κατάστημα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης, σε κατάσταση αμόκ, πήρε τον πυροσβεστήρα από το κατάστημα και ξεκίνησε να σπάει τη βιτρίνα, προκειμένου να βγει έξω.

Κρατώντας το μαχαίρι στο χέρι, βγήκε έξω από το κατάστημα γεμάτος αίματα, προσπαθώντας να διαφύγει, ωστόσο δεν τα κατάφερε, αφού στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και τον αφόπλισαν.

Ο δράστης διακομίστηκε νεκρός με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.