ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ. Καρκάς: «Οι κατηγορούμενοι της Ε. Τοπαλούδη έχουν καλυμμένα πρόσωπα – Μόνο το δικό μου βγήκε στη δημοσιότητα»

Γ. Καρκάς: «Οι κατηγορούμενοι της Ε. Τοπαλούδη έχουν καλυμμένα πρόσωπα – Μόνο το δικό μου βγήκε στη δημοσιότητα»

Ο Ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, που έχει κριθεί προφυλακιστέος για τον βιασμό ταξιτζή, εξέφρασε έντονα μια αντίθεσή του.

Την αντίθεσή του στο γεγονός ότι το δικό του πρόσωπο και τα στοιχεία του έχουν βγει στη δημοσιότητα από την αστυνομία, σε σχέση με τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

«Και των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της φοιτήτριας, τα πρόσωπα είναι καλυμμένα. Μόνο το δικό μου βγήκε στη δημοσιότητα ως επικίνδυνος. Είναι δύο, οι οποίοι βίασαν, σκότωσαν και ομολόγησαν κι εγώ είμαι κάποιος που δεν ξέρει πως έχει βρεθεί εδώ μέσα», δήλωσε ο 29χρονος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Όπως είπε, είναι στο κελί είναι μαζί με άλλα τέσσερα άτομα και μαθεύτηκε το περιστατικό ξυλοδαρμού του 19χρονου από συγκρατούμενούς του. Ο ηθοποιός είπε μάλιστα ότι έχει καταλάβει τον έναν μήνα που βρίσκεται στη φυλακή, ότι οι συγκρατούμενοι έχουν πολύ καλό ένστικτο ως προς το αν είναι αθώος κάποιος και το τι έχει κάνει.

Ο ηθοποιός επεσήμανε ότι είναι «αθώος» και ότι η εταιρία του ταξιτζή, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του, καθώς όπως είπε: «συναντηθήκαμε μισή ώρα μετά από το σημείο που με άφησε στο πάρκο. Αν είχα ρίξει κάτι στον καφέ του, προφανώς και δε θα μπορούσε να περιφέρεται ένας άνθρωπος αναίσθητος στο πάρκο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών, παραδέχτηκε πως πριν από ενάμιση χρόνο έκανε σχεδόν καθημερινή χρήση. «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η επαφή που έχω με όλα αυτά τα πράγματα είναι περίπου στον ενάμιση μήνα κι αυτό το έχω καταφέρει μόνος μου χωρίς βοήθεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.