ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εικόνες σοκ από το Παρίσι: «Πραιτωριανοί» του Μακρόν ξυλοκοπούν άγρια διαδηλωτές (φωτό – βίντεο)

Εικόνες σοκ από το Παρίσι: «Πραιτωριανοί» του Μακρόν ξυλοκοπούν άγρια διαδηλωτές   (φωτό – βίντεο)

Χάος για ακόμη ένα Σάββατο στο Παρίσι και σε όλη τη Γαλλία. Τα «κίτρινα γιλέκα» αντιμέτωπα με τις βάρβαρες μεθόδους της γαλλικής Αστυνομίας βρίσκονται ξανά στους δρόμους.

Για ένα ακόμη σαββατοκύριακο χιλιάδες διαδηλωτές έχουν κατακλύσει το Παρίσι, με τον Εμανουέλ Μακρόν να έχει αποδειχτεί ως η… απόλυτο persona non grata του συγκεκριμένου κινήματος, ενώ η αστυνομία ρίχνει πλέον στο “ψαχνό” πλαστικές σφαίρες σε οτιδήποτε κινείται. ν

Εικόνα σοκ!

Η εικόνα ενός διαδηλωτή στο Παρίσι είναι πραγματικά συγκλονιστική. Οι εικόνες είναι από την live κάλυψη της διαδήλωσης, από το Russia Today.

Ξαφνικά, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός, ο οποίος κατεβάζει το παντελόνι του και αποκαλύπτει ένα απίστευτο εξόγκωμα στον μηρό του, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό πως προκλήθηκε ο τραυματισμός του.

Προσοχή, οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές

Και δεν είναι μόνο στο Παρίσι. Σε βίντεο από τις σημερινές διαδηλώσεις στην Τουλούζη άνδρες της ταξιαρχίας BAC (Brigade Anti-Criminalité) με πολιτικά ξυλοκοπούν άγρια διαδηλωτή στοχεύοντας ειδικά στην περιοχή των νεφρών προσπαθώντας να του προκαλέσουν μόνιμες βλάβες.

Δείτε εικόνα live

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα σημερινά επεισόδια.






Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.