ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κέρκυρα: Κυνηγός τραυματίστηκε από σκάγια – Τον πέρασε για… θήραμα άλλος κυνηγός

Κέρκυρα: Κυνηγός τραυματίστηκε από σκάγια – Τον πέρασε για… θήραμα άλλος κυνηγός

Ένα ακόμη κυνηγετικό ατύχημα, ευτυχώς αυτή τη φορά χωρίς τραγική κατάληξη, σημειώθηκε στην περιοχή Δουκάδες της Κέρκυρας, όπου τραυματίστηκε ένας 42χρονος κυνηγός από τα σκάγια άλλου κυνηγού, ο οποίος φέρεται ότι τον πέρασε για θήραμα.

Το θύμα φέρει τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων που έχει μεγαλύτερες δυνατότητες αντιμετώπισης τέτοιων τραυμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, διατηρεί τις αισθήσεις του και φέρεται να απέδωσε τον τραυματισμό του σε ατύχημα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κέρκυρας Γιώργος Μαυρόπουλος, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σύλληψη και οι αστυνομικοί του τμήματος Παλαιοκαστριτών ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο τραυματισμός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.