ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΗΠΑ: Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς – Εννέα τραυματίες

ΗΠΑ: Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς  – Εννέα τραυματίες

Τρόμος στην Καλιφόρνια, όταν φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πολίτες σε πολυσύχναστο δρόμο. Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, μερικοί εκ των οποίων φέρουν πολύ σοβαρά τραύματα.

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας νεαρός ανέβηκε με το φορτηγάκι του στο πεζοδρόμιο ενός πολυσύχναστου δρόμου, στο Φούλερτον της κομητείας Όραντζ, στην Καλιφόρνια, και τους παρέσυρε τον έναν μετά τον άλλο, προτού να σταματήσει χτυπώντας σε ένα δέντρο.

Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, τοπική ώρα στη λεωφόρο Σάντα Φε της πόλης.

Ο 22χρονος οδηγός που συνελήφθη

Πολλά από τα θύματα παγιδεύτηκαν κάτω από τις ρόδες του Toyota Tacoma που οδηγούσε ο 22χρονος Κρίστοφερ Σολίς από το Αναχάιμ της Καλιφόρνιας. Αστυνομικοί και πυροσβέστες χρειάστηκε να σηκώσουν το όχημα για να τους απεγκλωβίσουν.

Τα θύματα είναι ηλικίας από 18 μέχρι 49 ετών και ορισμένοι φέρουν πολύ σοβαρά τραύματα.

Οι τοπικές αρχές πιστεύουν ότι ο Σολίς, ο οποίος συνελήφθη επί τόπου, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.