ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελεύθερος ο 54χρονος «πιστολέρο» της Θήβας για την αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη!

Ελεύθερος ο 54χρονος «πιστολέρο» της Θήβας για την αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη!

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θήβας, ο 54χρονος, που συνελήφθη για τον τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας από αδέσποτη σφαίρα, το Πάσχα, στο χωριό Θεσπιές.

Ο 54χρονος απολογήθηκε με υπόμνημα και ομολόγησε ότι ήταν αυτός που έριξε τη σφαίρα η οποία κατέληξε στο κεφάλι της 8χρονης Αλεξίας

Ο άνδρας, που ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς του κοριτσιού, είπε ότι πανικοβλήθηκε όταν αντιλήφθηκε ότι μπορεί ο δικός του πυροβολισμός να ευθύνεται για το περιστατικό στο χωριό της Βοιωτίας και ότι λόγω του πανικού του έσπευσε να κρύψει το όπλο.

Ο άνδρας προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας στις 12 το μεσημέρι.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε μετά από οργανωμένο σχέδιο των αστυνομικών της Βοιωτίας από την πίσω πόρτα της αστυνομικής διεύθυνσης στη Θήβα όπου και κρατούνταν, προκειμένου να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο για την απολογία του.

“Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν και δεν φυγάδευε το όπλο” λέει ο πατέρας

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού που χτυπήθηκε από την αδέσποτη σφαίρα στη Θήβα είπε ότι δεν δίνει… άφεση αμαρτιών στον 54χρονο.

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα», είπε ο πατέρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

«Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα», ανέφερε ο πατέρας.

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας», είχε πει πριν από λίγες ημέρες στο Star, η μητέρα της Αλεξίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.