
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στην Κρήτη.
Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν ήδη προχωρήσει σε 16 προσαγωγές ενώ αναζητούν πληροφορίες για άτομα που διαμένουν και εργάζονται και στην περιοχή που είδαν για τελευταία φορά την άτυχη 60χρονη γυναίκα και στην περιοχή στην οποία εντοπίστηκε η σορός της.
Παράλληλα, σύμφωνα με τα ΝΕΑ, αναζητούν το τηλεφωνικό «αποτύπωμα» το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει στον δολοφόνο της βιολόγου.
Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι ότι αφενός ο δράστης γνώριζε καλά την περιοχή καθώς το σπήλαιο στο οποίο εντοπίστηκε η σορό της Ίτον είναι δαιδαλώδες και βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή ενώ αφετέρου πιστεύουν ότι η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στη σπηλιά.
Ειδικά για το δεύτερο συμπέρασμα συνηγορούν σπασμένα κλαδιά που βρέθηκαν κοντά στη σπηλιά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.