«Ξεσκονίστε τα εκλογικά σας βιβλιάρια» θα έλεγαν παλιά

Θεσσαλονίκη: Επίθεση 200 οπαδών σε οδηγό του ΟΑΣΘ – Απαιτούσαν να τους πάει απευθείας στο Παλέ ντε Σπορ (FVTO)

Θεσσαλονίκη: Επίθεση 200 οπαδών σε οδηγό του ΟΑΣΘ  – Απαιτούσαν να τους πάει απευθείας στο Παλέ ντε Σπορ (FVTO)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σε οδηγό του ΟΑΣΘ και επιβάτες της γραμμής 10 Χαριλάου επιτέθηκε μια ομάδα περίπου 200 οπαδών.

Σύμφωνα με το thinksimple.gr, το περιστατικό έγινε σήμερα το απόγευμα. Οι οπαδοί κατέβασαν τους επιβάτες και απαιτούσαν από τον οδηγόττου ΟΑΣΘ να τους μεταφέρει απευθείας στο Παλέ ντε Σπορ για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι οπαδοί προπηλάκισαν τους επιβάτες και τους έβρισαν, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να πανικοβληθούν. Ο οδηγός φοβήθηκε για την ψυχική και σωματική του ακεραιότητα και αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.