Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Έσσεξ: Κατηγορίες σε βάρος του οδηγού – Ελεύθεροι με εγγύηση 3 από τους συλληφθέντες

Έσσεξ: Κατηγορίες σε βάρος του οδηγού – Ελεύθεροι με εγγύηση 3 από τους συλληφθέντες

Τρεις από τους συλληφθέντες για την υπόθεση του φορτηγού του θανάτου, με τους 39 νεκρούς, που αποκαλύφθηκε στο Έσσεξ, αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, ανακοίνωσε η αστυνομία της περιοχής.

Πρόκειται για το ζευγάρι που είχε συλληφθεί στο Ουόρινγκτον της βόρειας Αγγλίας και τον άνδρα από τη Βόρεια Ιρλανδία που είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο Στάνστεντ. Οι πρώτοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση έως τις 11 Νοεμβρίου και ο άνδρας μέχρι της 13 Νοεμβρίου. Η γυναίκα από τη ζευγάρι ήταν η τελευταία δηλωμένη ιδιοκτήτρια του φορτηγού. Το ζευγάρι υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση και πως είχε πουλήσει το όχημα πριν από περίπου ένα χρόνο.

Έσσεξ: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος του οδηγού
Σε ό,τι αφορά τον οδηγό του φορτηγού της φρίκης στο Εσσεξ, απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος του το Σάββατο. Ο 25χρονος Μόρις Ρόμπινσον κατηγορείται για ανθρωποκτονίες εξ αμελείας, λαθραία διακίνηση ανθρώπων, υποβοήθηση της παράτυπης μετανάστευσης και ξέπλυμα χρημάτων. Τη Δευτέρα θα παρουσιασθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.