Τον νέο ΚΟΚ θα τον πληρώσει ακριβά η κυβέρνηση. Ήδη δύο δημοσκοπήσεις είχαν κακά μαντάτα...

Θεσσαλονίκη: Ζητούν αύξηση της αστυνομικής δύναμης στο δικαστικό Μέγαρο μετά τα επεισόδια με τους τσιγγάνους

Θεσσαλονίκη: Ζητούν αύξηση της αστυνομικής δύναμης στο δικαστικό Μέγαρο μετά τα επεισόδια με τους τσιγγάνους

Την αύξηση της αστυνομική δύναμης στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ζητά ο ταμίας και πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ), Αναστάσιος Ντούγκας.

«Επιβεβλημένη είναι η αύξηση της αστυνομικής δύναμης στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να διασφαλιστεί το κύρος της απονομής της Δικαιοσύνης» τονίζει, σε δήλωσή του, ο ταμίας και πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ), Αναστάσιος Ντούγκας, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν χθες στο αίθριο του Εφετείου Θεσσαλονίκης, όταν δύο ομάδες Ρομά συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικού και τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων.

«Είναι αδιανόητο να γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων περιστατικών πόσο μάλλον όταν αυτά συμβαίνουν στον οίκο της Δικαιοσύνης. Πρέπει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε δικαστές και δικηγόροι να μπορούν με ασφάλεια να εφαρμόσουν τους κανόνες δικαίου προς όφελος πάντα των ατομικών ελευθεριών και κοινωνικών δικαιωμάτων του πολίτη», υπογραμμίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.