
Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο 16χρονος μαθητής που δέχθηκε την επίθεση από 19χρονο συμμαθητή του, στο προαύλιο ΕΠΑΛ της Πάτρας, μετά από λογομαχία που είχαν.
Ο 16χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όμως ούτε καν μπορεί να φάει. Για ένα περίπου μήνα θα τρώει μόνο με καλαμάκι! Και στη συνέχεια για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα μπορεί να μασήσει και θα τρέφεται με πολτοποιημένη τροφή.
Να σημειωθεί πως η Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας έλαβε αμέσως γνώση του συμβάντος, διευκρινίστηκε ωστόσο ότι τον απόλυτο έλεγχο του χειρισμού της περίπτωσης έχει η διεύθυνση του ΕΠΑΛ.
Άτομα του ευρύτερου σχολικού περιβάλλοντος αναφέρουν ότι ο 19χρονος μαθητής αποχώρησε από το σχολικό συγκρότημα αμέσως μετά το περιστατικό και δεν εμφανίστηκε καθόλου τις επόμενες ημέρες στο σχολείο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.